Fit training 9 maart

geplaatst in: verhalen | 0

Soms kijk ik op de planning van de sportschool en dan zie je of er mensen er vroeg zijn of niet ik heb voor de komende drie weken acht uur in gepland lekker vroeg en zoals Wilco het zegt voor jou is dat uitslapen voor mij wordt het een gewone dag als ik vroeg ga trainen en dat klopt er is bij mij een verschil van bijna anderhalf uur later op staan.

Ik kwam om kwart voor acht aan en vandaag is Reinier er en hebben we even zitten kletsen over van alles en nog wat en toen was het tijd om te trainen ik beschrijf wat ik moest doen en onder een foto komen de foto’s van alle apparaten die ik vandaag beoefen.

Oefening nummer één:

Ik moest in een soort knie buigen staan en de beide kabels vasthouden maar je armen bewegen niet maar door de buigen oefen je je bilspieren en wat zal ik een mooi kontje krijgen 🤣🤣🤣.

Oefening nummer twee:

Bij dit onderdeel moest ik in sprei staand staan en dan met beide kabels zijlinks naar voren trekken en dat waren best zwaar na twee keer het gedaan te hebben 40 sec ben je bezig eigenlijk bij oefening één en twee en dan rust je tussendoor 20 sec en wat ik nog niet verteld had maar na de gemaakte sessies heb je 60 sec om van onderdeel te wisselen.

Oefening nummer drie:

Hierbij heb je een soort body pomp les Mills als je het opzoekt dan zie wat het is maar ik heb hem ook gefotografeerd en dat is het apparaat dat op de grond ligt en die ligt je omhoog maar dan in kniebuiging en bij nummer twee hou je het onder je kin en dan maakt je Squad buiging maar dat voel je echt in de bovenbenen maar het was heerlijk om te doen.

Oefening nummer vier:

Lig je op een bank je benen vast op de grond en dan heb je een gewicht(halter 2 kilo) die beweeg je omhoog maar snel en het is niet zo dat het heel hoog hoeft en dat wissel je per sessie af van links 20 sec en rechts 20 sec en dat was echt super lekker want je voelt het echt in je biceps hopelijk heb ik morgen geen spierpijn.

Oefening nummer vijf:

Daar ga je planken en dan ga je zijlinks en je vrije arm strek je omhoog en de tweede oefening is dan lig je en strek je linker been recht en links buig je en weet je dat vond wel makkelijk en heel lekker.

Oefening nummer zes:

Deze vond ik echt heel zwaar altijd je moet heel hard trappen en dat 20 sec lang maar in het begin gaat het snel maar na 4 sessies zie je dat je er nog vier moet doen en dan kan ik het echt niet zo hard trappen maar ik wil niet opgeven maar weet je het is echt wel nodig om al het zweet eruit te halen want ik wil wel voldoening voelen en dat krijg ik om even te sporten ik hou er van en wat ik eerder zeg hoe deze twee professionele trainer mij en vele begeleiden helemaal top. Trots dat ik bij Movement Lab train en ik doe het heel graag,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *