Foutje bedankt

geplaatst in: verhalen | 0

Het werd weer tijd om mijn hoofd te scheren dus dat zouden we doen na het eten van onze lekkerbekken. Trapkruk klaar,tondeuse klaar,handdoek klaar en beginnen maar Marco zet het tondeuse stukje erop en hij begint deze keer bovenop en tja,wat gebeurd er ineens heb ik een brede millimeter streep op het midden van mijn hoofd. Duizend maal excuses hoor ik uit manlief mond,ik ben heel rustig en zeg:”haal dan maar alles weg”.

Nog steeds kon manlief niet geloven wat hij heeft gedaan,”schat ga gewoon verder haal alles er maar af”:zeg ik nog een keer. Manlief vind het heel vervelend dat dit gebeurd is en nog steeds zegt hij:”sorry,schat had beter moeten kijken,en eigenlijk aan de zijkant moeten beginnen.

Normaal ga ik helemaal uit mijn plaat maar nu blijf ik relaxt en ben eigenlijk heel tevreden met mijn nieuwe coupe het haar groeit er wel weer aan. Marco veegt al mijn haren op en ik ga die kleine haartjes eraf douchen als ik beneden kom vraagt hij:”wil je nog een foto van het hoeveelheid haar wat ik er af heb gehaald”, daar neem ik dan een foto van.

Ik heb het nog nooit zo kort gehad maar ik vind het niet gek staan misschien laat ik hem dat vaker doen straks voor de zomer is het helemaal lekker als het zo kort is.

Achteraf hebben we er zo om gelachen toen we die foto’s bekeken en Marco was heel blij dat ik niet heel erg boos was geworden,

Na die hevige storm hoop ik dat een ieder toch een leuk en gezellig weekend heeft gehad,

Liefst Esther 😘

Foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *