Franse week 2

geplaatst in: verhalen | 0

Wat heb ik nog meer meegenomen tijdens de Franse week per keer zal ik het op mijn blog laten zien en er over vertellen.

Ik dacht neem een dessert mee van crêpes gevuld met chocolade en ik ben echt een dombo in het goed lezen van de bereidingswijze wat er staat vermeld ik dacht dat ze een minuut of acht in de magnetron moesten en je raad het al plastic helemaal versmolten en een rook dat er uit de magnetron kwam rookmelder loeide als een tierelier. Achterdeuren open,keukenraam open en maar wapperen met een theedoek tot onze rookmelder stopte.

Marco lezen maar omdat ik het over minuten had zei hij:”doe het dan een minuut erin”. Dat deed ik dan ook trouw maar dan zonder plastic verpakking erom,nee weer loeide de rookmelder dus toen heeft Marco het beter gelezen het was acht seconde tja,een heel verschil zeg bij elkaar vier crêpes die ik verbrand weg kon gooien en vier hebben we lekker opgesmikkeld.

Deze waren acht stuks voor €1,89 en nu hebben we er maar ieder twee ervan kunnen proeven maar ondanks het hele voor val hebben ze ons heerlijk gesmaakt misschien volgende keer wat ijs erbij doen lijkt mij ook heerlijk,

Liefst Esther 😘

De foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

P.S die verbrandde staan er natuurlijk niet bij😂😂😂😂

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *