Franse week 3

geplaatst in: verhalen | 0

Ja,er is nog meer wat hebben we deze keer op het menu staan Flammekueche naar mijn gevoel is het net een dunne pizza of een pannenkoek maar we gaan het proeven. Toen ik het uit de verpakking haalde bleken ze best klein te zijn nu hebben we er één met bacon& onion tart en de ander met bacon&munster PDO cheese tart. Ze moeten 14-15 minuten in de oven en door het raam zag ik de rand wat omhoog krullen heb jammer genoeg geen bakpapier anders konden ze samen erin.

We nemen de helft van beide om ze alle twee te kunnen proberen nu afwachten tot ze klaar zijn. Terwijl ze in de oven zitten kijken we het nieuws onbewust houd het mij toch bezig wat er allemaal tussen Rusland en Oekraïne gebeurd.

Ze zijn klaar we kunnen aanvallen wat valt mij op ik vond ze heel erg zoutig komt waarschijnlijk door de kaas en bacon maar ze waren wel lekker de korst heerlijk krokant. Zou ik het nog een keer kopen jazeker maar dan wel met een fles koud water naast mijn bord en voor de prijs van €1,99 kon ik het niet laten staan.

Nou misschien bij een volgende keer weer wat lekkernij uit een ander land,

Liefst Esther 😘

Foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *