Franse week

geplaatst in: verhalen | 0

Dat vind ik het leukste bij de Lidl al hun thema weken:Belgiës,Duits,Grieks en Frans en dat hebben ze afgelopen week gehad en dan is het best lekker om wat specialiteiten te proeven van die landen.

Twee Puffs Pastry Pies dat had ik gekocht, één is gevuld met zalm en groenten en de ander is gevuld met koolvis,mosselen en garnalen in bladerdeeg even 12 minuten in de oven.

Ik had die met zalm en groenten eerst voorgeschoteld aan manlief heb het 15 minuten er in gedaan zo dat het een nog krokanter korstje kreeg het rook ook heel lekker. Sneed het door midden zodat je de binnenkant ook goed kon zien wel even blazen want het is echt heet.

Zaterdag gaan we die andere uitproberen ben heel benieuwd hoe hij smaakt ook hier laat ik de binnenkant zien en dan kunnen jullie zelf oordelen wat jullie van het structuur vinden.

Ze kosten €2,49 per pakje er zitten twee stuks en zijn 170 gram per stuk. Altijd lekker om alles uit te proberen hopelijk hebben volgend jaar weer iets anders om te proeven als specialiteit uit Frankrijk,

Liefst Esther 😘

Foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *