Geen gehamsterd

geplaatst in: verhalen | 0

Eindelijk kunnen wij supermarkt personeel lekker op adem komen geen malloten die aan het hamsteren is de druk op onze werkzaamheden nemen gelukkig wat af,de ochtenden worden nu vooral bezet door oudere klanten die hun boodschappen op hun gemak kunnen halen af en toe zie wat jongere klanten er tussen door lopen.

Je merkt wel dat de klanten een kort lontje hebben kunnen niet altijd gedag zeggen soms krijg je echt hele domme vragen of het brood wel vers is en waarom ze tegenwoordig ingepakt worden en af en toe zit op het puntje van mijn tong om te antwoorden nee mevrouw ze zijn van vorig jaar,maar dat kan je niet maken dus probeer zo beleefd mogelijk te antwoorden,maar je wordt er echt gek van.

Nou had van de week de lente in huis gehaald en manlief kan het zo mooi doen

Normaal heb ik bij de donderdag zo iets o,lekker morgen nog werken en dan weekend nu denk op de eerste dag van de week al op de terugweg zo nog vier dagen werken en dan weekend het lijkt wel of ik sneller naar het weekend verlang en nou doe ik niet veel bijzonders met deze twee dagen maar dan voel ik mij twee dagen heerlijk veilig en dan hoef ik niet op die anderhalve meter te letten.

Wat doe ik zoals in de corona weekend nog meer luieren en tja,er komen steeds meer tussendoortjes op tafel omdat ik normaal op zaterdag de grote boodschappen doe en nu elke dag vanuit mijn werk al de dagelijkse boodschappen mee neem. En dan neem je steeds wat lekkers mee of zoals mijn lieve collega Marie lekker dingetjes mee geeft.

Appelbol met heel veel slagroom

Ze beloven elk weekend beter weer hopelijk komt er vandaag wel iets van dan kunnen we alle ramen open gooien en heerlijk in de tuin vertoeven.

Voor een iedere een fijn weekend geniet er van en #blijfthuis#

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *