Gefeliciteerd Robby

geplaatst in: verhalen | 0

Lieve Robby,

Wat vliegt de tijd voorbij vandaag wordt je alweer 28 jaar wat een mooie leeftijd. Ik leef van de mooie herinneringen aan jou een mooie jochie waar ik soms de angst had met harde storm dat je in de sloot zou belanden omdat je zo slank was,maar jij verzekerde mij dat gebeurd niet mama.

Mijn kleine indiaantje

Toen je naar de middelbare school ging moest ik je echt loslaten want je moest reizen met het openbaar vervoer en jij had een school uitgezocht dat niet in de buurt was van waar we woonde. De eerste week ging jij met de tram en metro naar jou school om te zien hoe lang je er over deed ik ging met de auto om je dan weer terug mee te nemen en zo konden we uitrekenen hoe laat je van huis moest om op tijd op school te zijn. Ook kreeg je je eerste mobiel om mij te berichten dat je aangekomen was,wat jij wel vaak vergat omdat je het te druk had met je schoolvrienden die je onderweg tegen kwam dat stuk wat je lopend af moest leggen.

Je was echt een clown jij maakte mij altijd aan het lachen als ik het soms zo moeilijk had dat mis ik wel heel erg.Maar ondanks ik je niet meer zie en hoor voor al tijd in mijn hart.

Van harte gefeliciteerd lieve schat maak er een mooie dag van,

Liefst je moeder (Esther)😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *