Gehaktdag op zondag

geplaatst in: verhalen | 0

De voorspellingen zijn goed voor vandaag wordt warmer dan gisteren dus wij gaan lekker relaxen op de VL.Mart en Regina waren al wakker logisch want de schoonmaakdienst kwam al vroeg om alle prullenbakken te legen.

Het water was net als gisteren ijskoud daar waagde ik mij niet aan maar er kwam veel aanloop Jan kwam nog langs en Chris die hadden we al een hele tijd niet gezien,Thijmen kwam ook nog langs om ons te groeten,het is denk ik de laatste dag dat het zo mooi was.Blaasbloem die ik nog zag en volgens mij is dat de laatste voordat we de herfst ingaan. Marco en ik aten vandaag lekkere gehaktballetjes.De laatste keer dat we ons brandertje gebruikt hebben net op tijd want het gas raakte op.

Het weer betrek wij gaan denk ik ook op tijd naar huis,maar voordat ik verteld heb dat Tom een hangmat op ging hangen.Is hij helemaal goed en wel strak getrokken en Tom ging het uitproberen en hij plofte zo naar beneden dat hij een centimeter van de grond hing iedereen die er nog was lag in een deuk zoveel werk verzet en dan hang je een cm boven de grond.De lucht betrek steeds meer en wij gaan misschien en dan echt misschien de laatste keer gelegen op de VL.

Voor alle bekende van de VL tot volgend jaar en mocht het nou zo zijn dat er nog een mooie aankomt dan tot dan💋💋💋Sommige kunnen wel heel veel spullen meenemen🤣🤣🤣

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *