Geluisterd naar suggesties

geplaatst in: verhalen | 0

Op mijn Facebook pagina gaven twee mensen te kennen waarom ik niet bij één kringloopwinkel naar een botervloot keek want daar zijn ze veel goedkoper dan bij de Blokker of de Hema en laat ik nou afgelopen zaterdag vlakbij een dorpse kringloopwinkel te staan en dacht laat ik daar even kijken naar een botervloot.

Ik liep er binnen en ik vond er één maar vond de deksel er niet op passen en ze vroegen er €2,95 voor ik twijfelde en dan zal ik het doen of kijk ik nog verder en op een andere plek zag ik er nog een liggen die vond ik nog mooier en die paste beter op elkaar en die was maar €2,- ook nog best veel geld vond ik maar veel beter dan de prijzen€15,- tot €31,- dus ik rekende hem af.

Thuis aangekomen was Marco er superblij mee hij zei:”we doen eerst in de vaatwasser en dan gebruik die oude voor de Vlietlanden”. Hij is best zwaar en helemaal doorzichtig en ik vind hem nog sjeik voor een botervloot.

Ik dacht hij is er mooi en schoon uitgekomen laat ik er gelijk een foto van maken dus zonder enig cadeaubon toch onze botervloot binnen,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *