Gerecht week 12

geplaatst in: verhalen | 0

Ik heb trek in zuurkool en ga dat in een ovenschaal maken.

Kruimelige aardappelen gehaald en spekreepjes die ga ik eerst in zijn eigen vet bakken en terwijl dat op sta ben ik de aardappelen aan het schillen. Ondertussen is de spekreepjes al goed door gebakken en de aardappelen klein gesneden en gewassen,de zuurkool er boven op en een bouillon blokje erbij en wat extra kruiden en koken maar.

De oven alvast aan gedaan om het voor te verwarmen. Het is eindelijk klaar en nu stampen en dan de spekjes met zijn vet erdoor en ik doe er een ei erdoor dan kan het de oven schaal in en nu wachten tot het klaar is,benieuwd wat Marco er van vind.

Ik wil een krokante korst er even wat minuten bij gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *