Gerecht week 25

geplaatst in: verhalen | 0

Ik heb zin in draadjes vlees dus dat ga ik maken en tja,ik kook dus ik beslis wat wij eten😇😇.

Draadjes vlees moet altijd lang opstaan dus ik begin er vroeg aan lekker sudderen in de pan,bij mij drijft het in de pan😂😂De aardappels zijn geschild en die zitten al in het water,maar ga eerst mijn groenten klaar maken.

Vandaag kies ik voor snijbonen die ik gesneden heb meegenomen. Uien en knoflook in olie fruiten en ondertussen snij ik de paprika,tomaten en een peper fijn. Als de uien glazig zijn dan gaan die drie erbij,de snijbonen spoel ik af en laat ze in een vergiet uit lekken. De kruiden,soja en ketjap doe ik erbij en als laatste de snijbonen.

Alle twee pruttelen op het vuur en de aardappels zet ik ook op maar in plaats van zout doe ik een bouillonblokje erbij.

Dan kunnen we eten.Ik hou van geprakte aardappels en dan zien ze er zo uit.Eet smakelijk🍽🍽

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *