Gerecht week 22

geplaatst in: verhalen | 0

Het is niet echt een gerecht maar meer een snack voor tussendoor.

Toen aan de pasteitjes begon dacht ik kan ook weer een keer loempia’s maken en zo heb ik kipfilet in bouillon gekookt en ook weer helemaal uitgeplozen.

Deze vellen gebruik die moet je een uur laten ontdooien en dan rustig vel voor vel eraf halen.

De kipfilet lekker gekruid met ketoembar,djahe,laos en gemalen knoflookpoeder.

Dan heb ik doorgedaan Bamboo shootsdit kan je kopen volgens mij bij elke supermarkt maar ik heb ze bij de AH gehaald,dan snij ik er dunne reepjes van.Wel het vocht eruit laten.

Dan gaat er wortel en taugé erdoor.En dat meng je samen met de kipfilet.En dan begint het echte werk.Ik had nog babi ketjap over en vier vellen dus daar heb ik dit mee gedaanEven in de airfryer gebakken nou heb ik er een paar in de airfryer gedaan en een paar in de olie gebakken.Nou de rest in de vriezer voor de volgende keer maar ze waren heerlijk.

Smakelijk eten🍽🍽

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *