Geshopt in Alpen aan de Rijn

geplaatst in: verhalen | 0

Maandagavond had ik mij voor genomen in de logeerkamer te gaan slapen de onrust in mijn buik was een stuk minder dan in ons bed ik kroop onder de deken en rond drie uur waren op het water de meerkoeten aan roepen wat een rot geluid en dat in de vroege morgen ik kan het raam sluiten maar dat doe ik niet,niet lang daarna val ik toch weer in een diepe slaap gelukkig.

Heb had met zelf afgesproken dinsdag ga ik de deur uit want drie dagen binnen zitten maakt mij verdrietig is wel goed voor mijn verwerking maar even mijn hoofd legen en mezelf verwennen heb ik wel verdiend denk ik na al die maanden van verzorging van mijn grote liefde.

Ging naar de Baronie in Alpen aan de Rijn een klein winkelcentrum waar ik even winkel in en uit liep lekker rondneuzen eerst de zeeman,daarna de bazaar altijd leuk om van alles te kijken soms koop ik iets maar ik wilde nu alleen iets waar ik voor kwam droog matje onder mijn afdruiprek zag ik bij Tineke en vond het wel handig.

En vond deze pannenlappen ook mooi dus die er ook bij gekocht.

Ik nog meer geshopt maar dat ga ik niet verklappen,kan wel zeggen ben echt aan werken voor mezelf om alles eigen te maken maar het valt soms zo zwaar en net als het lied dat ik uitgekozen heb van Nick en Simon -zonder jou.

Er komt best veel op je af en dat is zo moeilijk koken voor jezelf,alleen eten soms kan ik mij niet concentreren op een film en al helemaal niet op mijn spelletje wat ik normaal spel,vind het ook heel moeilijk om de mensen om me heen te zien omdat ik weet dat het mij verdrietig maakt spreken gaat mij nog goed af.

Vandaag dacht sluit mijn dagje shoppen af met een heerlijk bord patat met saté bij de patatzaak De zaak heet die en het was lekker rustig zat op mijn gemak te eten met de krant erbij.

Ik vond het wel spannend om alleen op stap te gaan en alleen te gaan eten weet nu dat de volgende stap iets makkelijker gaat. Marco zijn woorden:”vroeger was het Esther en Marco samen,en nu ben ik in Esther als je haar bezoekt….dan bezoek je mij ook,als je haar spreekt……dan spreek je mij ook”. Nog even het filmpje gekeken en dan denk wat heb een lieve en sterke man jaren naast mij gehad.

Marco wat mis ik jou mijn hart doe vreselijk pijn om zonder jou de weg te gaan maar ik heb je in liefde laten gaan schat hou ontzettend veel van jou😘😘😘,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *