Getraind en getuinierd

geplaatst in: verhalen | 0

Vandaag acht uur zat ik weer in de sportschool had het rijk helemaal alleen boven mij eerst omgekleed of meer mijn joggingbroek uitgedaan en mijn zaalschoenen aangedaan fietsen heb ik niet gedaan begon gelijk aan het eerste toestel.

Het was wel weer even pittig een weekend niks gedaan ik was kapot toen ik alles had afgewerkt maar het voelde echt heel goed.Ik dacht wat ga ik eten voor de lunch zal ik vis halen op de markt of wil ik liever iets anders ik loop even de Jumbo binnen daar hadden ze wraps met weinig koolhydraat van het merk we care dat wilde ik inslaan voor na mijn trip in New Castle maar toen zag ik een koeling staan met allemaal verse afgeprijsde artikelen ik dacht dat is goedkoop vele waren tussen vijftig cent en twee euro meenemen die handel.Wat zat er zoals in vlees rundersteaks één was er voor één euro en de andere voor één euro vijftig en champignons voor vijftig cent was even te snel want een andere klant wou dat vlees ook hebben maar ik had ze al in handen dus dat ga ik straks lekker eten.Niet allebei want die ander ligt lekker in de vriezer.Bij de Jumbo snijden ze het vlees nog zelf en dat vind ik dan wel weer fijn.

Auto nog volgeladen voor maandag als we vertrekken naar IJmuiden lekker geluierd en een film gekeken op Netflix en toen ik mijn auto van de lader afhaalde was de buurvrouw van twee deuren verder bezig in de tuin en toen dacht ik bij mij moet er ook onkruid weg gehaald worden weliswaar voor mijn hek maar dat even gedaan was een half uur bezig en dacht zo dat ik gedaan volgende keer de achtertuin maar weer doen het onkruid groeit als kool.

De Turkse tortels die genieten er wel van.

Zo zag het er eerst uit maar sinds vandaag is het lekker kaal eigenlijk moet ik het bijhouden want het onkruid wat voor mij hek groeit is niet goed voor de honden en katten want het zijn grasaar dus nu heb ik het weg gehaald en kunnen de hondjes en katten weer voor mijn hek gaan snuffelen.

Moet zeggen het onkruid schiet hier de pan uit niet normaal zal hier even ook nog een foto van mijn achtertuin plaatsen.

Dat ga ik ook nog weg halen hoor maar niet nu laat het hier wel zien,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie