Geweldig uitzicht

geplaatst in: verhalen | 0

Nu het groen weg is gehaald kunnen we over de vijver heen kijken dat vind ik leuk om te zien wat gebeurd er in mijn omgeving.

Laatst waren een vader met zijn zoon aan het vissen en bleef zijn haakje met aas in ons boom hangen en natuurlijk wilde het terug dus mochten ze binnen komen en zelf het uit de boom halen gelukkig hoeft er niet geklommen worden en was de vader best een groot en stevige man en tja,waarom ga je precies achter onze schutting vissen dacht ik en is er überhaupt wel vis in de vijver.

Maar nu zag een bruidspaar met volgens mij twee getuigen lopen,ja dat kan hier de burgerlijke stand en de kerk zijn hier op loopafstand wel zo mooi in een klein dorp.

Een jaar geleden had ik dit nooit kunnen vast leggen maar toch wel fijn om weer mijn overburen te kunnen bewonderen of heet het bespioneren maar afijn hoop dat hun een mooie dag zullen hebben en een lang en gelukkig leven.

De vogels hebben even wat moeite om een plek te kunnen vinden voor beschutting van de regen normaal konden ze onder pergola gaan en schuilen onder een blad,of zouden ze het fijn vinden in de regen.

Ik hoef niet alles in de gaten te houden maar om te zien of het plastic,een kleur kliko opgehaald wordt dan hoef ik dat niet steeds op te zoeken maar zag dat bij de overburen dan deden wij dat ook naar buiten. Maar je merkt wel dat het de buren opvalt want ze staren wat langer in de tuin als zij voorbij lopen en dat heet volgens mij buurtcontrole toch🤣🤣🤣🤣.

Fijne dag gewenst,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *