Gewonnen Bingoprijs

geplaatst in: verhalen | 0

Ik haalde de post uit de bus en hij was echt vol en binnen ging ik het sorteren op belangrijk,reclamefolders en minder belangrijk.

Belangrijke post open ik meteen dan handel ik er ook naar,reclamefolders gaan naast mij die bekijk ik op het laatste moment want dat gaat pas volgende week in en minder belangrijke post dat is vaak aan de bewoners gericht van dit huisnummer en dat laat ik aan Marco over kan hij over beslissen.

Maar zag drie enveloppen van de vriendenloterij en die maakte ik om en om open.

De eerste is een cadeaukaart van de Hema die hebben we gewonnen met de Bingo van de maand februari ik weet al wat ik eigenlijk wil gaan halen een botervloot want de onze is kapot dus daar ga ik straks als ik boodschappen doe even naar kijken bij Hema want die staat op het Raadhuisplein waar ook de Jumbo is.

Over de twee andere prijzen kan ik heel kort in zijn want daar ga ik ook nog over bloggen want dan vertel ik waar ik die bij uit mag geven.

Als ik geslaagd ben zien jullie uiteraard welke botervloot ik heb gekocht anders moet ik even langs Alpen aan de Rijn gaan want onze Hema is niet heel groot,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *