Gewonnen blokkerprijs

geplaatst in: verhalen | 0

Ook weer een prijs op vriendenloterij maar deze keer mag ik Blokker cadeau kaarten van €10,- per keer uitgeven en wat ga ik hier voor kopen er staat nog niet heel veel op mijn lijstje maar heb tot 2024 de tijd. Heb wel op de website gekeken naar een botervloot bij de Hema hadden ze er geen en bij de Blokker kosten ze tussen de €15,- tot wel €30,- en Marco vond het best duur.

Misschien vind ik in die twee jaar er wel één in de aanbieding bij de Blokker of bij de Hema dus ik bewaar ze dan maar en wie weet komt er iets in de aanbieding wat we nog ooit willen kopen.

Nou zijn er wel spullen die aan vervangen toe zijn een verlengsnoer die we geregeld gebruiken om de auto te stofzuigen of als we gaan gourmetten en dat is ook zo’n vervangingsartikel een nieuw gourmetstel we hebben er twee een ding wordt na een tijdje lauw en dan bakt het vlees niet meer bruin en die andere wilde het twee jaar geleden niet meer doen maar we hebben bij de Hema en Blokker website zitten kijken maar voor dat gourmetstel zijn we er nog niet uit,verlengsnoer min of meer wel. Bij de Hema zijn ze te koop 20 meter lang, maar daar moet ik naar Alpen aan de Rijn zijn alleen wanneer ben ik daar in de buurt.

Wat we kopen ik zal het ter zijner tijd wel hier gaan vermelden,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *