Gezellig avond gehad met….

geplaatst in: verhalen | 0

Al een tijdje hadden we afgesproken om een keer bij Joost en Nienke op visite te gaan maar hun vonden het ook weer gezellig om bij ons langs te komen dus we hadden besproken dat is ook leuk dat jullie naar ons toe komen dan gaan we hier gezellig wat eten.

We hadden al gekeken wat voor restaurants Bodegraven nog heeft de Chinees die gaat wel maar dat wilde wij beide niet en kwamen we uit op Zhoushi en more dus dat gaven we op de app ook aan zullen we sushi eten

Om zes uur kwamen ze aan eigenlijk konden ze makkelijk op de oprit parkeren maar kleuter(ik dus was net te laat). Ja Marco zijn auto een paar dagen op een parkeerplek gezet omdat we een container gehuurd hebben voor aankomende week want dan wordt er aan de tuin gewerkt.

De bestelling werd op tijd geleverd twee voor zeven alles uitgepakt en de sojasaus en wasabi in kommetjes gedaan en nu lekker smullen maar zo ik zeggen.

Rond een uurtje of negen namen wij afscheid ik snel nog even de zakken voor plastic buiten gehangen morgenochtend wordt dat opgehaald weet niet of ik dan al wakker ben maar dan is dat al gedaan.

Wij praten nog altijd even na en dan mijn bedje in hopelijk vallen we beide gelijk in slaap Marco is ook moe en Joost was ook moe gelukkig kan de lieve man lekker uitrusten.

Joost en Nienke lieverds we hebben heerlijk genoten van zowel het eten als jullie gezelligheid we spreken elkaar weer snel love you Guys😘😘😘,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *