Gezelligheid op Zondag

geplaatst in: verhalen | 0

We gaan weer gezellig samen eten en ook weer een spelletje doen met Nienke en Jamie wij(Maja en ik)willen heel graag Keer op keer spelen. Het is echt een supergaaf spel en Jamie en Nienke zijn de spelletjesfanaat op het veld.

Maar eerst alles regelen Nienke en Maja nemen de boodschappen mee,dat is echt vervelend dat in ons dorp geen supermarkt vroeg open en in de andere plaatsen waar Maja en Nienke wonen wel.

Ben lekker vroeg wakker en op mijn weerapp zie ik dit staan.

Eerst maar douchen onze borden en bestek afwassen en dan Marco wekken en hop naar de Vlietland. Heerlijk we gaan weer een speeltje spelen vandaag speciaal gevraagd om hun spelletjes tas niet te vergeten de zon brand al heerlijk met Marco een zwemtje gedaan na een uurtje kwam Maja gegeten zij had filet meegenomen sinds ik dat geproefd heb eten we dat geregeld niet te vaak omdat het toch rauw vlees is met een uitje,eitje en mayo erop.

Toen met Nico en Marion gezwommen wil maar een kantje zwemmen maar Marco kwam naar de andere kant dus ook nog terug gezwommen wel gered maar dan op het laatst weer te snel gegaan en dan raak ik te vermoeid dus dan val ik weer eens in slaap.

Maja,Nienke en Jamie hebben al een spel gespeeld en later deed ik mee zo leuk is dat want nu hebben we een beetje door hoe het werkt nog twee keer het spel keer op keer gespeld en ze hebben ook het spel clever mee het lijkt erop maar toch even iets anders.

Daar in een ander blog de uitleg erover maar nu gaan we eerst eten de kebab wordt klaar gemaakt lekker met een zacht bolletje gegeten Marco heeft uien en tomaten gesneden.

Omdat we met zā€™n zessen zijn wordt er ook nog shoarma gebakken ieder heeft drie broodjes gegeten en daarna wordt het tijd voor koffie en dan gaan we op ruimen en naar huis het wordt al wat vroeger fris maar dat is lekker kunnen alle ramen tegen elkaar open zetten om de warmte eruit te laten.

Morgen hoef ik niet te werken maar wel langs de HAP voor een nuchtere prik en de uitslagen heel benieuwd heb niet veel gedaan we kijken er naar uit,

Liefst Esther šŸ˜˜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *