GGZ ondersteuner Sarie

geplaatst in: verhalen | 0

Ik ben er vandaag naar een GGZ ondersteuner Sarie geweest die spreekuur houdt bij de parktijk van mijn HA had dit aangevraagd omdat na nog twee sessies het afloopt met mijn rouwcoach ook hier heb ik een goed gesprek gehad.

Het gaat voornamelijk voor het niet kunnen slapen,geen praatmaatje meer en ook om mijn grenzen aan te geven. Vijf maanden geleden was het zo als ik mijn hoofd op de kussen legde was ik al naar dromenland vertrokken voordat ik eigenlijk op bed lag en ik had genoeg praatstof om een hele avond mee te vullen en mijn grenzen werden letterlijk door Marco aan gegeven.

Nu kan ik op bed liggen en van links naar rechts draaien,soms ook wel horizontaal en verticaal liggen maar mijn slaap is ver te zoeken komt volgens mijn deskundige omdat ik nog steeds in een waakstand zit ondanks dat Marco er niet meer is. Na een tijdje val ik in slaap maar van elk geluid schrik ik wakker en dan duurt het weer even voor ik mijn slaap kan hervatten wat mij ook weer heel erg moe maak als ik daadwerkelijk op moet gaan staan.

De eerste paar weken kon ik helemaal niet in slaap vallen dan was ik een halve nacht wakker en dan was ik eindelijk in slaap gevallen en dan werd ik heel vroeg wakker soms vijf uur en anders zes uur en dan had maar een paar uur geslapen(een paar uur was meestal drie a vier uurtjes)nu kan ik wel zes uur slapen als ik niet wakker schrik.

Maar ik dwaal helemaal af ik werk nu ook weer een paar uurtjes (4 om precies te zijn),maar met weinig slaap en het werken is mijn lichaam echt op (er komt een moment dat het allemaal weer op zijn pootjes terecht komt).Maar heb afgesproken met Sarie als ik erg diep in de put dat ik een afspraak maak maar ik wacht af of er bij Micheal een vervolg kom,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *