Goed opletten

geplaatst in: verhalen | 0

Nu ik eclectisch rij en ook nog automaat moet ik goed opletten met mijn snelheid een bekeuring ligt dan ook heel vlug op mijn deurmat……in de bus.

Afgelopen week heb ik er toevallig een binnen gekregen 5 à 6 km te hard toch wel even €42,- neer tellen nu kan je gelukkig zien waar je die bekeuring heb gekregen dus nu probeer ik er goed op te letten.

Wat ik ook goed in de gaten moet houden is bij stoplichten want daar neig ik even sneller optrekken want dat is een soort of spel van mij geworden kijken wie sneller op trekt hij of ik.

Het sluip is makkelijk in want je hoef niet te schakelen en je hoort het brommen van je motor niet dus dan is wel een dingetje vooral voor mij.

Maar nog steeds dik tevreden met mijn aankoop hoor en dat ik in een warme auto stap omdat ik hem kan voorverwarmen is ook heerlijk en natuurlijk niet meer krabben dat zijn wel allemaal een plus punt.

Maar ik heb alleen dat ene als minpunt dat ik op mijn snelheid moet letten in de bebouwde kom en er buiten maar dat ga ik ook onder de knie krijgen,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *