Goede service

geplaatst in: verhalen | 0

Na Specsavers zijn door gegaan naar een schadeherstelbedrijf waar onze verzekering (ANWB) mee samenwerkt en heel toevallig is dat ook in Woerden maar dan op een industrieterrein.

Marco had er een paar weken geleden naar daar gebeld en we konden gewoon aankomen wippen en dan werd er gelijk naar gekeken en taxatierapport opgemaakt en doorgestuurd naar onze verzekering.

Daar waren in een half uur klaar en konden naar de volgende toe dat zit op een ander industrieterrein daar moesten we voor de bolderkar naar toe kijken of de banden nog op spanning zaten want hier zitten luchtbanden met een ventiel net als van een auto op dus oppompen kan alleen tegenwoordig betaal je ervoor maar bij Thys Toys in Woerden kan je dat laten controleren en er was een speciale bout afgebroken die had ik provisorische gemaakt en we kwamen er aan de baliemedewerker riep er iemand bij die alles maakt en nakijkt.

Hij nam de bolderkar mee naar achter en na een half uur kwam hij terug met onze bolderkar hij vertelde;”om jullie banden te wisselen was te veel moeite dus heb ik een nieuwe kar met alleen jullie oude binnendoek en jullie trekstang omgezet”. Ik was met stomheid geslagen wist niet wat ik hoorde we kregen eigenlijk een hele nieuwe kar ervoor terug.

Dit is de derde keer dat we daar terug komen eerst was die binnendoek binnen een week aan het scheuren kregen we een nieuwe,toen vertoonde het frame wat scheurtjes toen kregen we een nieuwe en nu weer dit ik vind het echt een hele goede service.

Top hoor Thys Toys in Woerden het personeel is ook heel erg vriendelijk. Op de Vlietland bevelen we jullie echt aan als ze altijd vragen waar wij onze kar hebben gekocht.

Nu nog een vulslang halen bij de Formido voor Edwin die de lekkage gaat verhelpen en Maja en ik gaan lekker naar de Apenheul.

Dan kwam er van de gemeente nog twee mannen die een stuk hek gingen repareren

Er was een grasmaaier ertegen aangekomen en de gemeente stuurde eerst iemand om er foto’s van te maken en gisteren 24 juni kwamen ze het weer rechtbuigen dus we hebben best veel gedaan op een bewolkte vrijdag en nu genieten in de Apenheul daar komt een volgende blog over,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *