Goedemorgen Nederland

geplaatst in: verhalen | 0

Zes stond ik naast mijn bed eerst toiletteren en dan misschien,maar heel misschien mijn bed weer in daar moet ik nog over na denken wel of niet teruggaan. Toch terug gegaan maar het mooie weer spookt door mijn hoofd,nee ga er toch maar uit dan kan ik alvast eieren koken en misschien al vroeg broodjes halen.

Douchen en aankleden vol goede moed loop ik de huiskamer binnen althans eerst het alarm uitmaken. Ik controleer om de twee dagen de cv-ketel of hij nog genoeg gevuld is,maar dan schrik ik dat ik hem op 0,9 bar staan alles weghalen en hop bijvullen denk ik,heb ik waterkraan knop in mijn handen. Druk ik hem weer erop denk nu is hij dicht kan ik de slang van de wasmachine eraf schroeven krijg ik toch een dikke straal water in mijn gezicht en het water loopt over de vloer,gillend roep ik Marco geen gehoor nog een keer luider,nog geen gehoor en dat terwijl ik die knop goed erop probeer te bevestigen uiteindelijk lukt het maar geen manlief te bekennen toch eerst de cv-ketel bijvullen dan de vloer droog maken.

Marco was nog moe dus die dook weer in bed en ik kon mij weer omkleden daarna de wasmachine aangedaan en de vaatwasser dan maar broodjes gehaald en hopen dat Marco rond half negen toch uit bed komt want het is echt al lekker warm.

Rond tien uur gaan rijden en half elf waren we bolderkar aan het inpakken en dan de wandeling van tien tot vijftien minuten alles was in no time uitgestald en dan konden we ontbijten op de Vlietland.

Maar een croissant is nooit genoeg.Dan maar nog een lekkere kaiserbroodje eten met beleg hadden besloten een brooddag er van te maken.

Toch wel handig zo’n doorzichtig zakje en het brood blijft echt goed vers.

Heb ik gekocht bij de AH en eerst dacht ik wat moet ik hier mee maar voor het blijft goed en super vers.

Toen heb ik mijn tweede boek uitgelezen daar schrijf ik apart een blog over en natuurlijk heb ik heerlijk geslapen en had bananenchips mee en een bak met druiven we eten best veel op de Vlietland. Er waren een nijlganzen familie op het veld even daar foto’s van geschoten.Maja belde of we nog lang bleven dan zou ze met Sjaak komen en dan konden samen eten.

Toen Sjaak op het veld kwam gingen ze weer gelijk het water in en Sjaak durft alleen tot aan zijn buik in het water.Rond half zes was waren ze er en eerst gepraat over hoe het examen was gegaan daarna gingen we heerlijk eten.

Maja moet wel gezond eten en wij doen dat altijd wilde wietze salade met gemengde sla erdoor en dan een broodje ham met een gekookt ei en een klodder mayo dat heeft ze naar haar moeder gestuurd zodat zij weet mijn dochter eet wel goed.

Heb nog een tijdje met Sjaak gespeeld en toen was het tijd voor koffie en het werd wat frisser dus met kleding aan dronken we koffie.

Rond negen waren we van het veld alles in de auto gedaan afscheid genomen van hun beide en lekker naar huis morgen weer een dag.

Fijne dag en nacht gewenst,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *