Hardlopers zijn doodlopers

geplaatst in: verhalen | 0

Zo’n een mooie spreuk en dat klopt ook helemaal ik merk dat ik te veel wil en het ook van mezelf verg maar de afgelopen merk ik ook dat het bij mij te veel engerie vreet en ik mezelf streng moet toespreken om meer mezelf de tijd moet gaan geven om te rouwen en dat ga ik ook vanaf nu aan toegeven.

Ik voelde voor mezelf ik moet opstaan,ik moet naar buiten,ik moet niet te veel huilen,ik moet dit en ik moet dat omdat God mag weten waarom ik dit moet. Het is een simpel iets je mag opstaan,je mag naar buiten,je mag huilen,je mag boos zijn. De HA wees mij er op ;waarom ben je zo streng voor jezelf Esther”;vroeg zij mij en ik kon alleen een verklaring geven Marco vroeg mij;”Esther,probeer je leven weer op te pakken en verdrinkt niet het verdriet maar probeer van elke dag een mooie dag te maken”.Maar nu wil ik zeggen tegen mijn schat;”Alles doet pijn en mijn hart is kapot mijn tranen moet een uitweg vinden en dat kan ik alleen als ik toegeef aan mijn verdriet”.

Ik probeer de beloftes na te komen maar het is zwaar zonder jou,het horen je kan dit beter zo doen of ik regel het wel voor je nu moet ik zelf regelen je bedrijven zijn gelukkig opgezegd maar de telefoontjes die ik nog binnen krijg over de bedrijven van jou maken mij moedeloos omdat ik steeds weer moet zeggen Mr.Zevenbergen is overleden maar daar komt na een tijd ook een einde aan.

Huilen is het enige wat mijn hart oplucht en de boosheid dat neemt wel heel erg toe maar waarom ben ik boos omdat ik alleen achtergebleven ben en ik wilde je nog heel lang in mijn leven,nog zoveel samen doen niemand zal dit begrijpen mijn partner verliezen is het ergste wat er in mijn leven kon gebeuren.Marco was mijn man,mijn steun en toeverlaat,mijn soulmate,mijn klaagmuur en mijn grote liefde in mijn leven.

Nooit heb ik gedacht om mijn verdere leven alleen door te moeten brengen en vrienden zijn voor nu mijn steunpilaar maar die pakken straks hun eigen leven weer op. Dan moet ik echt alleen verder maar de vraag is hoe??

Ooit zei iemand;”Je wordt alleen geboren en je gaat ook alleen dood”.Het klinkt heel hard maar dat is realiteit.Het gemis dat blijft maar ooit schat zal ik er sterker uitkomen en dat weet jij ook.Ik blijf tegen die blinkende ster steeds zeggen hoeveel ik van je hou.

Dit liedje had ik voor jou uitgekozen op jou uitvaart en die draag ik levenslang in mijn hart,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *