Het verre verleden

geplaatst in: verhalen | 0

Mijn vader zijn familie komt uit Utrecht vandaar mijn twee oudste broers daar geboren zijn in het huis van mijn oma(een heel gemene vrouw)en vandaag moesten we wat spullen ophalen voor mijn broer (dialyse)bij het ophaalcentrum in Lunetten en dat bracht zoveel herinneringen met zich mee de oude woning van mijn broer op de Tirol uit deze woning is hij getrouwd met mijn schoonzus was nog een jongedame van 22 jaar oud maar dan te zien hoe alles zo veranderd is maar in mijn herinneringen zie ik nog bepaalde dingen die zo waardevol waren een piramide op een berg waar wij als kind vanaf gleden met een oude doos op en neer en mijn broer daar ooit een foto van genomen heeft van mij.

Op de hierboven foto klikken dan komen er meer te voorschijn.De weekenden brachten veel door bij die oma alle ooms en tantes kwamen er maar voor mij waren het vreselijke dagen vooral door mijn oma die mij altijd gemeen behandelde maar niks over dat maar over leuke momenten die ik nu met mijn broer heb gedeeld dat waren de mooiste momenten samen met hem (schoonzus moest op kantoor werken)zoveel quality time met hem dat maakt onze band best bijzonder vind ik wordt er best emotioneel van als ik het hier neerzet hij en mijn schoonzus maakt mijn leven zo gelukkig.

Samen boodschappen doen,samen relaxen in de tuin en af en toe doet mijn broer een hazenslaapje en ik haal maar wat onkruid weg voor hun misschien moet ik meer tijd ook in mijn tuin besteden zodat ik ook weer gelukkig en vrolijk wordt.Straks ga ik naar huis want morgenochtend komt er iemand naar mijn loggia deur kijken hopelijk kan dat probleem ook verholpen worden.Met verdriet nam ik afscheid en eigenlijk is het maar één nachtje morgen ben ik weer bij hun dan ga ik nog wel even lekker wat aardbeien meenemen en waarschijnlijk ook lekker een ijsje smikkelen maar ik moet nu echt naar mijn bed toe dus ik wens iedereen een fijne avond en welterusten toe,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *