Hoe gaat het tot nu toe

geplaatst in: verhalen | 1

Het gaat stukken beter met mij hou gelukkig alles binnen en het gedraai was beter te behelpen door de oefening die ik deed wekte ik het op maar het vertrok ook langzaam weer weg. Hield het werk op de hoogte van mijn herstel,maar ging mij steeds meer depressief voelen omdat ik wilde dat het sneller ging.

Krijg veel berichtjes van vrienden van de Vlietlanden en soms bellen ze alleen voor mij soms te vermoeiend gelukkig neemt Marco veel gesprekken van mijn over.

Krijg wel een vragen wat gebeurd er met je gestel nou kan je kort uitleggen dat je je moet voorstellen je zit in spin volgens mij heet het zo. Een attractie dat je vind op kermissen of pretparken die zo hard draaien nou daar lijkt het op dat je daar 12 tot 24 uur in heb gezeten en dan op een bank zit te braken en hopen dat het gedraai overgaat.

Kan je zeggen dat het geen pretje is als je niet normaal kan functioneren en als je in bed ligt je denk dat je op zee vertoefd het maakt je gek en ontzettend moe,maar genoeg hier over ben blij dat ik herstellend ben en weer mijn werk op kan pakken. Heb het ontzettend gemist mensen om me heen en gelach nu nog even goed mijn rust pakken.

Fijne weekend gewenst,

Liefst Esther😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *