Homescapes 22

geplaatst in: verhalen | 1

Dat is weer een tijd geleden dat ik hier over geblogd heb en daar is ook wel een reden voor want ik speel het sporadisch ben nu alleen met Mansion Merge bezig. Maar wat heb ik er ondertussen bij gekregen.

Een robotstofzuiger die gevuld moet worden met de kleur wat de zuiger aangeeft dan haalt die alles weg wat er op zijn pad komt. Het kan van boven naar beneden,van links naar rechts,horizontaal en verticaal.

Hier gaat onzes groene kopjes en dan gaat het naar beneden en dan gaat hij weer een aantal aangeven en dan zuigt het naar links en soms zijn er twee stofzuigers elk met een andere kleur.

Ik krijg wel eens een teamgenoot en vaak is het alleen voor bommen,raketten of kleurballen die zij door mij verdienen want zie nooit dat zij een spel afgerond hebben. Hier is het Jan.

Hier heb ik N die ineens teamgenoot is en Jan is verdwenen van de rader die heeft twee extra bommen gehad van mij. Geen bedankje gehad.

Deze maand hebben we Gepke hij/zij is toch al verder dan Jan en N maar ook bij deze persoon nog geen afgerond spel gezien afwachten hoelang het blijft hangen.

Het race spel gaat mij niet heel goed af jammer genoeg het lukt mij niet om een ronde af te spelen maar we gaan gewoon gestaag door met proberen en proberen.

Had een keer geluk toen werd ik eerste en kreeg geld,bommen,raketten,kleurballen,een ster erbij en een uur extra vrij spelen daarna nooit meer gelukt.

Dit is mij ook nog nooit gelukt 27 sterren verzamelen dat kwam omdat ik steeds op het racen drukte toen gingen de bijkomende sterren opgeteld worden.

Nu had ik kittens die ik in het kattemand moest door lopen tot er geen mand meer over was maar als er teveel er om heen staan moet je van elke kant het proberen soms veel het mee,maar bij mij veel het meer tegen.

Te laat kwam ik er achter dat ik bij level 4000 was toch een klein stuk om te laten ik heb het gehaald. Wil nog de toverhoed en de eclectische bol laten zien maar vergeet er steeds een schermbeeld foto van te maken maar wie weet komt het er de volgende keer als ik er over blog.

Fijne woensdag,

Liefst EstherđŸ˜˜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *