Homescapes 23

geplaatst in: verhalen | 1

In de ochtend speel ik ook mijn spelletjes maar kreeg bij homescapes omdat het de dertigste dag is voor een uurtje alle extra bommen,raketten,kleurballen en vliegtuigjes en kon een uur spellen zonder levens te verliezen.

De paardenrace was er nog en toen ik eerste vijf levels had gehaald dacht ik wow niemand is nog wakker probeer deze race te winnen tuurlijk ik ben nog een kleuter. Maar toen ik de zesde level afgespeeld had zag ik dat er toch eentje ook aan het spelen was.

Ik stond zo dicht bij de finsch dat ik joepie ik ga het winnen en natuurlijk kon het niet anders maar vaak zijn die andere veel beter ik moet altijd denk wat kan ik beter doen.

Was zo blij één keer die race gewonnen en met zoveel achterstand van medestanders.

Van die twee uur heb ik weinig meegekregen want ik moet weg en op mijn werk verder geen tijd ervoor maar het was wel een lekker gevoel.

Wel weer iets nieuws erbij nu staan er in het veld een aantal lege potten en de kleur die je wegspeelt vult ook het potje en de zelfde kleur kan het gevulde potje verwijderen

Bij de was het de rode strikjes 🎀 en zo moest ik tien vullen wel leuk om iets nieuws te krijgen in het begin weet je niet hoe het moet maar later heb je het beter in de gaten.

Gestaag ga ik mijn levels af,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *