Hula hoop

geplaatst in: verhalen | 0

Vanaf de dag dat ik hem geleend heb ben ik gaan oefenen met die Hula hoop het is wel even wennen want vroeger was het een licht pvc buis die ze rond en in allerlei kleuren en maten hadden. Ik kon er aardig over weg mee van boven naar benden bewoog ik hem en het was een soort sport om te zien hoe lang je hem draaiend kon houden.

Nu zijn ze veranderd en verzwaard waardoor het was moeilijker is om het draaiend te houden maar ik kon het uiteindelijk tot 2 minuten volhouden en hierbij kon je zien hoeveel rondjes hij gedraaid had dat is wel een uitkomst. Met stopwatch ging ik timen en nu lukt het al 5 minuten voor ik naar mijn werk ga en 5 minuten voor ik naar mijn bed toe ga en was al een week bezig en voelde dat de Hula hoop meer ruimte gaf dus ik had geprobeerd om er een stukje er tussen uit te halen.

Maar voor ik er aan begon dacht ik volgens mij ben ik gezetter dan Marie dus ik deed die twee stukken die zij niet nodig had erin en daar zat die Hula hoop veelte los om mijn lichaam heen.

Maar nu doe ik al 10 minuten Hula hoop ik zelf zie geen verschil maar ik voel mij wel heel lekker daardoor en ik heb al gevraagd aan Marie mijn Bessie mag ik hem wat langer lenen en dat kan gelukkig nu doorzetten kijken hoe lang ik het kan doen. Ben inmiddels alweer 12 minuten twee keer per dag bezig.

Maja wou hem ook even om maar misschien na veel oefenen krijg jij ook de juiste houding en beweging misschien neem ik hem op dagen dat ik vrij ben de Hula hoop mee misschien wordt dat ook een trend net als de bolderkar waar wij ooit mee zijn begonnen.

Marco en Esther de trendsetters van de Vlietland,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *