Ik mis je…..🥲😢

geplaatst in: verhalen | 0

Was op Facebook en zag daar een verhaal over iemand die vertelde hoe het hem verging na het overlijden van zijn geliefde. Dat was een Facebook pagina van de EO en zij hebben de uitzending ik mis je….

En ik las het hele verhaal en ik dacht zo voelde ik mij ook met een been in een wereld van het verlies(rouwen)en het andere been in een wereld die gewoon doordraait.Rouwen is een heen en weer geslingerd worden tussen verdriet en het leven weer oppakken dat vond ik echt een mooie uitspraak want dat gebeurd er met je als je een dierbare verliest.

Dat was voor mij een heel moeilijk moment geweest denk doe ik het allemaal wel goed en als ik maar een moment had dat ik even gelachen heb om iets grappig voelde ik mij achteraf best schuldig omdat ik eigenlijk aan het rouwen was om mijn geliefde……keek ik een beetje bedrukt dan dacht men dat ik boos of chagrijnig was maar men begrijp niet net als ik wat het met je doet.

Iedereen rouwt op zijn eigen manier tuurlijk ben ik blij dat ik onder de mensen ben op mijn werk maar ik heb van die dagen dat ik een heel gevecht lever omdat ik mij heel erg down voel omdat ik een liedje op de radio hoor wat mij aan Marco doet denken. Ik ben ook wel iemand die snel zegt;”het gaat wel” want je wilt niet als een zeurpiet overkomen.

Het verdriet wordt wel minder maar ik heb het gemis nu weer veel meer vooral als ik even in de tuin zit om een sigaretje te roken dan zie ik hem nog aan de tafel zitten met zijn koffie en sigaret en dan kijk ik om me heen en denk dan we wilde de tuin veranderen maar het was toch niet om er alleen van te genieten we deden het toch voor ons dan kan ik er boos om worden want waarom ben jij dood gegaan Marco waarom heb je mij alleen gelaten……dat gemis doet erg veel pijn.

Ik mis toch wat planten in mijn tuin (ik begin steeds meer te denken in de ik en mijn vorm)dus heb toen al zes planten gekocht bij het tuincentrum De Bosrand en dat was een blauwe regen (had ik gehoord van Tilly) en een mint plant en begonia’s dat ik gaf mij een goed gevoel om voor mezelf te zorgen.

Blauwe regen links Mint plant in het midden. En de begonia’s rechts
Deze pot heb ik bij de action gehaald
Deze heb bij de Jumbo gehaald ging heel goedkoop weg om dat het meer dood dan levend was.
Deze bij de Jumbo gehaald ook omdat hij volgens de regels denk niet verkoopbaar meer is voor de prijs wat zij normaal voor vragen.
Deze bij de outlet van de bosrand ook goedkoop meegenomen.

Ik heb al totaal vijf nieuwe planten gehaald en ik hou van bloeiende planten Marco hield van vet planten en nu probeer ik het zoals hij het deed die planten een keer in de drie maanden onder te dompelen.Planten verzorgen was z’n dingetje maar heb alles op moeten schrijven hoe ik het moet doen water geven en over verpoten dus ik daar mis ik z’n groene vingers.

Heb dus bij die EO pagina een kaarsje gebrand en geplaatst omdat ik jou zo mis mijn liefste traantjes laat ik de vrije loop als ik alleen ben heb er nog geen goed gevoel bij om het in het openbaar te doen…….ik hou van jou your love forever 😘😘😘,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *