Ingeschreven zwemmen

geplaatst in: verhalen | 0

Nu Marco er niet meer heb ik mij voor zwemmen volwassen ingeschreven het inschrijven was ook nog een dingetje kwam niet goed op de website van Optisport want kon geen aanmeldingsformulier vinden dan maar even langs gereden en nu heb ik mij aangemeld wacht alleen op wanneer ik kan beginnen wachttijd is een half jaar maar de stap is gezet misschien kan het ivm met vakantie eerder ik hoop het zo.

Het was best druk bij het zwembad want er was een zwemgroep van kinderen tussen de vijf en zeven jaar en ook het buitenbad is open want daar gingen wat oudere kinderen naar toe waarschijnlijk zijn die al klaar met school.Maar mijn formulier is ingevuld dat mocht ik zelf doen ivm een moeilijke achternaam zo gaf die dame achter de balie aan(komt omdat ik waarschijnlijk een huidskleuren heb)Ik zei haar;”heb een makkelijke Nederlandse naam en achternaam”.Toch moest ik het zelf gaan doen.Gaf mijn formulier ingevuld weer terug en toen ze mijn naam en achternaam zag staan werd deze dame een beetje rood.Ik schudde mijn hoofd en keek heel onschuldig naar haar zij kon het natuurlijk niet weten. Ze zij ik voer het in dan krijg je inloggegevens dan kan je in de app aanmelden……ik begroette haar vriendelijk en liep de deur uit.

Ik heb de app gedownload en heb mij aangemeld mij profiel even aangepast en nu wachten tot ik wat hoor en dan kan ik zwemmen dan leer ik ook niet gehaast te zwemmen en mijn ademhaling onder controle te krijgen.

Zal het laten weten wanneer mijn eerste zwemles zal zijn voor nu heb ik toch weer een goede stap gemaakt in mijn voordeel,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *