Je moet toch wat hè

geplaatst in: verhalen | 0

Wat moet je doen als je met de lockdown niet even naar de kapper kan. Proberen zelf er maar een draai aan te geven. Had het met Marco erover om misschien een tondeuse te kopen om mijn haar zelf te scheren. Op mijn werk had ik het met mijn collega Ingrid er ook over moet echt een tondeuse kopen dan kan ik mijn haar scheren en zij vertelde misschien heeft mijn moeder nog de tondeuse van mijn vader en als het er nog is neem ik het voor je mee.

Woensdagochtend komt Ingrid aangelopen met een klein koffertje en zo nieuwsgierig als ik ben moest ik het meteen bekijken.

In mijn pauze gelijk in mijn kluisje gestopt ik was echt heel blij ermee. Dank je wel Ingrid voor deze tondeuse😘

Toen ik thuis kwam hebben we het gelijk geprobeerd Marco is natuurlijk geen echt kapper maar ik ben er tevreden mee met mijn korte kapsel zal misschien op sommige plekken niet echt super zijn maar ik ben er gelukkig mee en hoe meer Marco gaat oefenen op mijn kop hoe beter het straks gaat worden.

Was Marco bezig begint hij steeds te lachen de tranen sprongen uit zijn ogen werd echt onzeker dacht dat hij iets verkeerd gedaan had en boos reageerde ik tegen hem,volgens mij laat je mij echt voor schut lopen. Hij reageerde:”nee,schat maar kijk in de spiegel wat voor kop je trekt”. Omdat ik het niet goed kon bekijken heb ik eerst een douche genomen zodat de meeste kleine haartjes eraf gespoeld werden en het haar boven op mijn hoofd naar voren gekamd toen zag het er beter uit. Marco had het aan de zijkant nog even bijgewerkt en klaar was ik. Ik ben weer heerlijk kort gewiekt,want er is heel veel haar eraf.

Fijne donderdag😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *