Joepie Abram is terug

geplaatst in: verhalen | 0

Mijn dag begint al vroeg gisteren was ik nog door een of andere steekvlieg in mijn oor gestoken gelijk azijn erop gedaan en lekker vroeg mijn bed in gegaan.

Maar vandaag gaan we weer lekker vis halen Abram maak je borst maar nat want met vragen wordt je bestookt hoe je vakantie was geweest als die vier mannen zijn geweest kan je,je hele verhaal weer aan mij vertellen.

Weet je wat ik zo leuk vind aan mij visboer dat is dat hij zijn klanten kent en altijd een vriendelijk gesprek tegenwoordig heb je dat niet meer klantvriendelijkheid maar bij Abram is het nog gelukkig wel zo daarom hebben we hem gemist en natuurlijk ook zijn lekkerbekken nergens wordt het zo lekker en vakkundig gebakken.

En inderdaad ik was er alleen even een foto geschoten van de kraam.

Nou Abram had een lekkere vakantie gehad maar nooit meer zolang wegblijven hoor nu weer eerst lekker verwend met twee stukjes kibbeling en ik had een vaste viervoeter die van mij een stukje bedeelde.

Kijk hem eens mooi zitten en steeds tegen mijn benen aan wrijven hopend op een gevallen stukje kibbeling.

Mijn lekkerbekken zijn binnen de broodjes ook nu vlug naar ons strandje toe kunnen we lekker genieten het weer is goed het water nodig mij uit om te zwemmen één keer met Jan en één keer met Marco het is weer super geweest.

Lekker koffie gedronken met Nadien en daarna nog een stuk appeltaart van Marian gehad,we worden weer verwend. En Maja het boek is echt leuk om te lezen ben al op de helft.

Even nog een foto van de zon achter de bomen en daar sluit ik mijn blog voor vandaag mee af,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *