Joost schiet te hulp

geplaatst in: verhalen | 0

Ik had er een blog over geschreven dat we een andere mobiel hadden besteld met een slechte review op de website van des betreffend bedrijf kreeg ik uiteindelijk een mail terug we konden er op gaan wachten dan zou het midden juni komen of we konden de bestelling annuleren. Marco had contact met Bol.com opgenomen en zij adviseerde het te annuleren en dat kon de medewerkster voor ons doen en dan kunnen een van deze dagen ons geld terug verwachten.

Nu hadden ze bij Lag shop een andere partner van Bol.com dezelfde mobiel alleen een andere kleur en vijftien euro duurder en dubbele GB hem in voorraad staan en die hadden we maandagmiddag besteld en die werd dinsdag 31 mei tussen tien voor zeven en tien voor acht geleverd en die konden we ook volgen via een track en tracé nummer.en rond kwart over zeven werd er aangebeld en daar was die dan.

We hadden via GSMpunt al een hoesje besteld die hadden we al bijna twee weken thuis liggen en nu kan hij erom heen eindelijk.

Maar nu het overzetten alle gegevens van de ene iPhone naar de andere iPhone ik had al een gedeelte gedaan maar dan gaat mijn wekker en zegt:”naar bed,naar bed kleuter,morgen moet je weer werken”. En Marco weet niet hoe dat moet en we vonden het downloaden van de gegevens lang duren dus wie zijn hulp wordt er in geroepen natuurlijk onze lieve vriend Joost.

Die kon woensdag wel even langs komen en dan zou hij ook mee eten dus ik heb bami gemaakt en Joost kom rond vijf uur. Eerst alles naar fabrieksinstellingen gedaan en daarna alles erop gezet maar het downloaden doet inderdaad lang maar Joost had het in een handomdraai gedaan Marco blij en Joost blij dat hij kon helpen de lieve schat ik hou zo van de man en natuurlijk ook van zijn vrouw Nienke hoor het zijn twee lieve schatten.

Rond acht uur ging Joost naar huis en ik kon met een goed gevoel naar bed,want manlief is helemaal blij met zijn nieuwe mobiel nu nog wachten op ons geld en dan hebben we dit hoofdstuk gesloten,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *