Kalk nagel pen

geplaatst in: verhalen | 0

Ik zag die reclame door en door voorbij komen TikTok,Instagram en ook op Facebook volgens mij en ik dacht zal wel zo’n verkooppraatje zijn maar weet je wat bestel gewoon zo’n pen en dan zie ik het wel weer.

Eén pen was koste 11,99 en dacht toch best heel duur en ik weet niet of het goed is wel de reviews er van gelezen en iedereen was er heel verrast mee en toen kon je drie stuks voor 44,99 dat was 14,99 per stuk dus ik had het besteld en eigenlijk kom het best vlot binnen en op 8 januari heb ik het voor het eerst gebruikt doe het 2 x daags erop in de ochtend en in de avond en je zag niet meteen iets veranderen maar ook nog tussendoor naar de pedicure want ik kan zelf mijn nagels niet knippen dat deed Marco en met diabetes stellen ze vast om het door een pedicure te laten doen.

Maar het is nu acht weken geleden dat ik er mee begon en wat ik wel heel erg merk want dat kon de pedicure die mijn nagels platter maakte ook niet voorkomen en weet niet of het door die pen komt maar ik heb minder druk op mijn kalknagels en dat is zo prettig want het maak niet uit of ik nou na vier weken er naar toe ging of na acht weken de druk was echt niet te harden en ik ben echt super blij met die pennen nu de laatste keer vijf stuks besteld dan ben je wel een boel geld kwijt maar voor mij helpt het wel heel goed en ben er ontzettend blij mee.

Dat wou even gezegd hebben je doet er best nog wel lang mee met die pennen drie weken daarom heb ik het nog laatste besteld omdat het proces niet onderbroken moet gaan worden het is soms zo erg als ik naar bed ga heb ik er ook eentje boven liggen en eentje beneden maar als ik het vergeten ben stap toch nog even uit bed om het toch te gaan doen en dan komt er een herinnering naar boven drijven ik was een keer mijn medicijnen vergeten in te nemen en Marco wist dat precies en dan kwam hij naar boven met mijn medicijnen en een flesje water dan maakte hij mij wakker en gelukkig kon ik direct weer in slaap vallen en nu moet ik er zelf opletten daar werk ik voor mijn medicijnen met een bak met de dagen erop en dan zie ik gelijk wel of niet in genomen. Maar wat mis ik mijn schat altijd zo oplettend love you Marco,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *