Kerstboom gekocht

geplaatst in: verhalen | 0

Dit jaar gaan we voor de kerstdagen met een echte kerstboom dus vandaag één uitgezocht en toen wilde Marco hem in onze kerstboom standaard maar daar was Dennis de verkoper heel druk mee bezig om een stuk van de onderkant weg te zagen. Maar we kwamen er achter dat gaat hem niet worden dan zou het een hele dunne onderkant moeten krijgen.

De stam was gewoon te dik maar toen besloten we een andere standaard erbij te kopen en om en dan had je drie kleuren Rood,antraciet en groen wat eigenlijk niet op groen leek.We gingen voor rood en nu pakt Dennis hem in dan wordt hij thuis bezorgt maar Marco had vroeger een wit laken eronder maar die kon ik niet vinden tussen zijn kerstspullen dus kocht ik die ook nog even bij de zeeman.

Ook moest ik naar een andere piek uitkijken want die Marco is gesneuveld maar nergens vond ik er een dus met het witte laken ben eerst maar naar huis gegaan en het witte laken onder het nieuwe standaard staat echt heel mooi.

Nog bij de Hubo wat foto’s geschoten grappig dat de Sinterklaas naast de kerstman gestald.

Toen moesten naar het tuincentrum Bosrand en we vonden er één die wij beide heel mooi vonden die namen we meteen mee iets van ons samen de rest van de kerstspullen is van Marco maar eigenlijk sinds we samen van ons.

De andere vonden we niet mooi en niet passen bij de rest natuurlijk nog wel een foto genomen van de kerstboom die zij hebben versiert.

Maar onze kerstboom staat midden in de kamer een dag laten uitzakken dan gaan we hem versieren.

Er komt een vervolg van onze kerstboom,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *