Keuken bijna klaar trots op

geplaatst in: verhalen | 0

Onze koelkast die was oud en hij begon te brommen en door de ziekte mijn schat besloot ik nu pas er over na te denken om hem te laten vervangen dus heb het schoongemaakt en het even tot voorraadkast gebruikt en om toch mijn eigen weg te vinden in huis was ik bezig alles anders in te richten.

Ik wilde een hele andere indeling hebben en niet meer alles overvol dus alle oude vaat en theedoeken allemaal weggedaan en een nieuw setje gekocht heb niet meer zoveel nodig vond ik. Alle kasten uitgeruimd,schoongemaakt en opnieuw ingedeeld ben er best trots op nu heb ik tijd en het help mij meer mijn eigen weg te vinden.

Kast van de plastic-tas netjes opgeruimd en tassen die gescheurd waren weggegooid en dat waren er een heleboel en de la daar boven heb ik besloten om mijn ovenwanten in te doen en deze tekst vond ik zo mooi.

De kruidenkast ook helemaal weer geordend de geopende bij elkaar en de rest en ik heb er veel van ver uit elkaar gezet dat ik niet te veel potjes open heb.

De onderzetters ook op een plek die ik gelijk bij de hand heb ik heb echt zoveel werk moeten verzetten om alles netjes en goed te zetten met wat gebruik ik vaker die op oog hoogte en ook mijn manier.

Kruiden daar kan je nooit genoeg van hebben zou mijn moeder gezegd hebben en mijn vershoudbakjes allemaal bij elkaar nooit meer een gezoek als ik iets in een bak wil bewaren.

Besteklade ook opgeruimd spullen wat ik niet gebruik weggedaan zo hou ik het netjes en geordend

Alle thee in één kast en kopjes en glazen zodat ik meer overzicht heb en ook waar ik dan gelukkig bij kan.

Onderhand hou ik ruimte over omdat ik zoveel spullen wegdoe ben niet meer met een heel groot gezin en alleen gebruik je niet veel schalen en kommetjes in een kast.

Mijn borden heel aan de buitenkant gezet en daaronder zit de besteklade het was wel een werk en natuurlijk koste het mij te veel energie om mij er toe te verzetten maar nu kan ik trots zijn dat het bijna af is.

De overige kast en lades zijn ook ingedeeld hoe ik het wilde nu nog alleen de pannenkasten uitzoeken dan kijken wat ik nog gebruik en dan zien we wel weer hoeveel ruimte ik echt over hou.

De voorraadkast ook wat meegedaan eerste twee planken schoongemaakt opgeruimd en dan kijken hoe ik de rest indeel het komt allemaal wel goed en ik voel mijn hierdoor steeds beter worden om mijn huis helemaal eigen te maken soms krijg je een moeilijk moment en dan sla ik mij er door heen en dat mag ook wel die momenten en dan hoor ik dat stemmetje:”Kleuter,ik ben zo trots op jou”.

Het zonnetje schijnt zo heerlijk in mijn tuin en dat vinden de eenden ook die vertoeven steeds vaker op mijn terrasje.

Maandagmiddag was Arjen van Expert om de in meting van de koelkast te doen heb toch een goed koelkast nodig ik wacht af met wat zij komen dan kan ik het bestellen. Dinsdagmiddag ga ik lekker op visite bij twee dierbare vrienden maar daar de volgende keer over,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *