Klein presentje ontvangen

geplaatst in: verhalen | 0

Werd zo verrast door mijn leidinggevende met een klein presentje voor de goede inzet van afgelopen jaar. Ik ken mij niet heugen wanneer ik zoiets ooit heb mogen ontvangen.

Het was natuurlijk een bizar jaar we leven nog steeds in corona en dan mochten eindelijk de mondkapje af en toen liepen het allemaal weer hoog op met de besmetting en nu lopen we weer de hele dag met mondkapje op.

Maar wat moet,dat moet dan maar hè. We wachten af wat er nu weer bij gaat komen veel mensen lopen op hun tenen waardoor ze dan weer een te kort lontje hebben en je dan bijna niks meer durf en kan zeggen. Alles wordt overtrokken door dat je aan het discrimineren bent gelijk krijg je racist erachter aan.

Ik denk dan wel eens mensen wees eens wat liever en begripsvoller voor elkaar je bent niet de enige die er moeite mee heb,iedereen heeft het zwaar. Maar ik was zo superblij met het presentje en dacht dat hebben we allemaal weer gefixt om de klanten toch een goede service te verlenen.

Dank je wel mijn management,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *