Kl#te als je ziek bent

geplaatst in: verhalen | 0

Kom ik thuis van mijn werk begon ik gelijk te zeuren dat het zo koud is in huis. Marco zei:”schat de verwarming staat op 20.5 dus zo koud is het niet”. Net een ongelovige Thomas check ik toch even echt 20.5 geeft het aan maar ik heb het zo koud,mijn neus loopt ook over.

Marco voelt of ik koorts heb niks toch gebeld naar mijn werk om me ziek te melden en aangezien ik wel één symptoom heb toch een zelftest gedaan op aanraden van een leidinggevende en daarna terug gebeld. Gaf negatief aan maar kan je zo’n zelftest vertrouwen weet ik niet dus via online een afspraak gemaakt met een teststraat in Alpen aan de Rijn kan woensdag rond kwart voor twaalf daar terecht.

Marco las op een stukje op internet dat het nieuwe virus andere symptomen heeft dan het oude virus dus ik zie wel wat er daar uit komt want anders heb ik gewoon een ouderwetse griep te pakken.

We wachten af wat de uitslag. Maar het is echt kl#te zo vermoeid,mijn neus loopt leeg,en ik heb het ontzettend koud en krijg hoofdpijn. #dusveelslapenoverdeheledag#.

Maar wens iedereen een gelukkig en gezond 2022 toe,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *