Kom er niet uit

geplaatst in: verhalen | 1

Want het weekend voor de deur(even een flauwe grap).

Eindelijk wat mooi weer en dan zijn we op de Vlietlanden te vinden. Toen ik Marco aan de lijn had hoorde ik hem vloeken en hoorde:”schat,ik hang even op de kar is omgevallen”. Na een minuut of tien hoorde ik wat er gebeurd was hij wilde over een klein helling heen maar de kar kantelde om gelukkig zat er bekende op het veld die even een helpende hand bod.

Kwam rond kwart over drie aan en toen scheen het zonnetje volop en het was alleen maar genieten en relaxen. We hadden een dag van tevoren kippendij filet al aangebraden en lekker gekruid. Rijst al gekookt en gestoomd want dat gaan we op Vlietlanden eten.

Kookstel werd te voorschijn gehaald en de kip lekker laten pruttelen en daarna de rijst erbij het rook al lekker. Een ieder die voorbij liep wenste ons eet smakelijk.

Nog een minuut of vijf door elkaar husselen en dan opscheppen en eten maar.Had ook een salade gemaakt dat ik lekker erbij kon eten.

Ik was het alweer bijna vergeten gelukkig heb ik een man aan mijn zijde die het even vermeld om mijn salade te pakken.

Had ook een vliegenkapje gekocht en kreeg van manlief te horen:”wat moet je daar nou weer mee”.

Toen ik deed was het toch ineens een goed idee dus ik koop niet zomaar iets denk veel over alles na.

En wat gaan we na ons avondeten doen. Lekker een kop koffie drinken dus water staat op en wachten tot het kookt.

Maar dan valt mijn oog op wat nijlganzen die het veld betreden normaal zitten zij op het textielstrand maar daar was het vrij rustig en bij ons was er best wat volk.

Een hele groep plukte hier en daar wat jonge grassprietjes en dan een slokje water het was een mooie en gezellig moment ondertussen is onze koffie klaar.

Lekker hoor nog na genietend van de laatste zonnestraal rond half negen gingen we richting huis zo lekker om niet op de tijd te letten morgen weer een mooie dag.

Liefst Esther😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *