Koning winter 2022

geplaatst in: verhalen | 0

Al een paar dagen is het zo koud hier in Bodegraven soms schijnt het zonnetje dan lopen de temperaturen wel wat op gelukkig voor ons hoeven we niet hoog te gaan stoken.De plaatjes die je kan maken zijn zo mooi vind ik zelf.

Kan het gelukkig klimatiseren dan hoef ik niet te krabben en in een koude auto te stappen dat is wel zo fijn van deze auto.

Marco wilde wat ragout in die ragoutbakjes dus die had ik gehaald ik was toch even aan het inslaan wat stringetjes en een mop voor boven en twee klapstoelen bij de jysk en daarna op weg naar huis lekker weer gezellig bij mijn mannetje.

Herinneringen aan vroeger

Thuis de ragoutbakjes in de airfryer opgewarmd de ragout op het vuur en ik heb heerlijk genoten eigenlijk allebei hebben we genoten ik denkend aan vroeger hoe mijn moeder voor ons zeven kids sneetje brood met ragout in de oven opwarmde dat is echt een gezellige tijd vechtend wie het laatste sneetje mocht hebben,en dan de rust die moeder uitstraalde en met een glimlach zei:”er is nog genoeg voor iedereen”,met zoveel mensen had je wel twee blikken nodig gehad.

Maar ik dwaal terug naar het verleden,en we leven in het nu.Maar we hebben er zin in vanavond komen Ray en Tanja langs dat vinden wij beide heel erg gezellig maar geniet van jullie dag,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *