Koolhydraat gerecht 2

geplaatst in: verhalen | 0

Na de bloemkoolrijst heb ik mij gewaagd aan de courgette spaghetti en zoals jullie mij kennen ga ik dat niet zelf in slierten snijden dus ik koop een kant en klaar pak ze zijn wel prijzig maar ik gebruik het twee keer dus dan valt het reuze mee.

Ik heb baby spinazie,paprika,ui, rundergehakt een bakje met vier kazen saus en een basis pakje van Honing voor spaghetti/macaroni en een klein scheutje halve volle melk gekocht.

Ik bakje het gehakt in zijn eigen vet en daarna deed ik de andere producten erbij en natuurlijk wat kruiden ik had shoarmakruiden,peper, paprikapoeder en wat kaneel er in gedaan.De courgette spaghetti even laten koken daarna alles door geroerd daarna in een ovenschaal gedaan.Op 200 graden half uur in de oven even laten uit laten wasemen en nu lekker gesmuld.

Heb eindelijk die pompoen lasagne bladen te pakken had daar heel veel trek in morgen gehakt en denk champignons heb nog wat courgette spaghetti over die doe ik er ook bij met een basis pakje van honing voor lasagne en dan zal ik laten weten hoe het mij heeft gesmaakt die courgette spaghetti in de oven was verrukkelijk.

Ik heb een kleine ovenschaal nu wil ik een iets grotere want die pompoen bladen waren te klein voor deze schaal maar het gaat er niet om hoe het eruit ziet,maar hoe het heeft gesmaakt nu heb er een dag later weer van gegeten en dan komt de smaak van de pompoen er wel meer uit maar niet overheersend ik ga toch op zoek naar een andere ovenschaal en ook naar een kleinere hapjespan en een wok.Dan kunnen die familie pannen weg ben nu toch alleen ik wil ook een keer een pizza maken want dat lijkt mij ook heel lekker heb ik er één gemaakt zal ik hem hier ook delen……

Voor nu eet smakelijk allemaal,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *