koolhydraat gerechten

geplaatst in: verhalen | 0

Ik had dit keer klaar gemaakt Thaise roerbakgroenten met scrabble eggs met dat Milner milde kaas was ook heerlijk dit had Nanny gemaakt en ik dacht maak dat ook met een tartaar daar had ik weer even trek in.

En ik had nog wat witlof over en heb daar twee gebakken eieren bij gegeten het was echt anders zonder aardappelen maar ik heb er van gesmuld en het smaakte heel goed en aan mijn inbody scan kan ik zien dat ik toch afval en dat is voor mij prettig om te weten nou doet het ook er aan toe dat ik weer twintig uur werk en lekker bezig ben met trainen alle kleine beetjes helpen.Dit is afgelopen week geweest dit eten maar wil even zo wat variaties laten zien.

En deze week had ook weer Thaise roerbakgroenten meegenomen loop een beetje op de koopjes af moet ook een beetje op de kleintjes letten ik werk niet alleen bij deze werkgever maar neem ook van zijn woorden gebruik en hier heb ik extra bloemkool bij gedaan die had ik nog in mijn vriezer liggen daar ga ik wat Döner kebab erbij doen had ik ook nog in mijn vriezer liggen niet te veel en dan de oven in.

Ik heb nog het andere deel die eet ik morgen lekker op wat was het heerlijk net een kapsalon alleen geen patatjes maar groentes erin wat ga ik voor het weekend maken denk de muffins uit het koolhydraken recepten boek die zagen er ook lekker uit moet dan wel wat groenten halen en muffin bakjes zal het hier dan tonen lekker voor tussendoortje.

Hier alles in een kom om vervolgens zo te worden

Ze zagen er goed uit en ik moet volgende keer meer zout en peper erbij doen maar met een toefje Zaanse mayonaise was het probleem voor nu verholpen.

Op naar mijn volgende gerechten en mijn afgevallen kilo’s voor nu eet smakelijk en fijn weekend,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *