Koopjesjager

geplaatst in: verhalen | 1

Ik doe graag mijn boodschappen als er dingen in de aanbieding zijn koffie haal ik vaak bij AH omdat we een Senseo hebben en daar vaak de Perla tweede gratis is dus dan sla ik gelijk tig pakken ervan in ook omdat zij lang houdbaar zijn.

Marco vind de chips van de Aldi het beste dus daar haal ik iedere week acht zakken van in huis dat eet Marco altijd tijdens tv kijken altijd een gevuld kommetje en dan gaat het één voor één zijn mond in.

Dan hebben we zijn gazeuse die kan ik bij de Jumbo,AH of de Dirk van den broek in slaan en je had een tijd dat bij zowel de AH en de Dirk van den broek drie flessen voor een €1,00 waren die reclame al tijden niet meer gezien.

Dan haal ik mijn toiletpapier bij de Lidl daar is een pak van twintig stuks voor €5,00 en dan is het vaak drie laags voor mij maakt het geen barst hoeveel lagen een velletje toiletpapier is maar Marco wel 😂😂😂.

Dan neem ik altijd vier pakken mee want het duurt altijd een tijd voor het weer in de reclame is. Zo happy dat we heel veel ruimte hebben om zoveel in te kunnen slaan.

Dan nemen we vaak bij de Kruidvat aanbieding mee die er uit gaan en voor een prikkie de deur uit gaan Tandpasta voor soms €0,75 per tube of deodorants voor €1,00 per fles of shampoo voor €2,00 en het zijn merken zoals head&shoulders of prodent en dan neem we vaak het aantal mee wat er nog in zo’n aanbiedingsmandje ligt.

Robijn Wasmiddel en wasverzachter slaan we vaak bij de Dirk van den broek in dan is het drie voor €5,00 dan doen we echt een keertje gek twaalf wasverzachter en twaalf wasmiddel tja,onderhand kan ik een aantal jaar ermee doen.

Vlees hebben we vaak in de wintermaanden want dan zijn we elke avond thuis en dan koken we meer dan in de zomermaanden. Dus nu alleen nog de vriezer weer aanvullen en dan ga ik ook op de aanbiedingen af.

Marco zegt altijd:”deze producten heb je dagelijks nodig daarom slaan we dat want heb je het ooit echt nodig betaal je de hoofdprijs”,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *