Laatste weekend november

geplaatst in: verhalen | 0

Wat vliegt het jaar snel voorbij we zitten al in het laatste weekend van november 2020. Ons avondeten bestond uit een stokbroodje uit de oven en van Johma salades uit de aanbieding bij de AH. Dat had ik meegenomen vanaf mijn werk 2 garnalensalade dat vind Marco zo lekker en ik nam nog mee pittige tonijnsalade,kip-knoflooksalade,kip-kebabsalade en Twentse kruidentuintje salade mee. Omdat het drie voor €5,- konden smaken nemen wat we nog niet kende en ik moet zeggen ze smaakte heerlijk nou zijn ze niet op want anders zit die acht kilo die ik afgevallen ben er weer zo aan.🤣🤣🤣

Ook hadden ze toetjes in de aanbieding en wij houden daar wel van nu waren deze van Mona een €1,- per stuk en daar heb ik natuurlijk bitterkoekjes voor mijn schat gehaald en ik vind toetje van de maand altijd iets om te proeven nou waren er twee dus beide heb ik nu in huis. Crème brûlée en kruidnoten die heeft natuurlijk met Sinterklaas te maken.

Maar vanmorgen was ik echt uitgeslapen ruim tien uur geslapen en rond acht uur stond ik op douchen,aankleden en naar Abram de visboer. Maar eerst langs de AH en de Aldi geweest ook waren de knakworsten van Unox in de aanbieding dat zag ik niet bij onze AH maar hier wel in Bodegraven en bij twee producten mocht je een gratis voorleesboekje mee nemen misschien als ik ooit kleinkinderen heb.

Rond tien was ik bij de viskraam wat was het koud en eindelijk heeft Abram mijn naam onthouden heet gelukkig geen Petra meer niet dat,dat geen mooie naam is hoor. Maar hou liever mijn eigen naam.

Thuis alle boodschappen opgeruimd en Marco bracht mij een warm kopje thee en nu lekker smullen van onze vis,ze smaken weer heerlijk hoor Abram. Na weken zag ik een andere trouwe bezoeker van Abram,die ondanks het zelf een stuk vis had gehad nog kwam bedelen bij mij.

Maar tijdens het film kijken eerst een ander toetje gegeten dat had ik toevallig bij de Aldi gescoord en dat vonden wij zo lekker dat ik die ook nog heb ingeslagen.

Eigenlijk is het te zot voor woorden wat ik allemaal hier op mijn blog toon niet te geloven.

Ondanks de corona willen we heerlijk genieten van ons weekend,Stay Safe fijn weekend😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *