Lang geen prijs gewonnen

geplaatst in: verhalen | 2

Het is weer een tijd geleden dat ik een envelop ontvangen heb in mijn brievenbus met gefeliciteerd met U prijs. Donderdag dat ik bus leegde zat er zo’n envelop er dus in,ik gelijk geopend.

Het was van vriendenloterij en meestal mag je dan iets uitkiezen maar wat ga je kiezen boeken haal ik uit een mini bibliotheek, kookboeken die neem ik maar doe er niks mee,en een abonnement op een tijdschrift vergeet ik altijd af te melden,make-up gebruik ik niet,horloges ook niet wat ga ik dan nemen.

Het is altijd makkelijker gezegd,dan gedaan Prijs naar keuze,Marco ging mee kijken wat we wel konden gebruiken en bestellen. En het is geworden kijk hier maar onderπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡.

Een kaasschaaf want die gebruik Marco veel en hij buigt en breekt altijd bij ons dus Marco superblij ermee en ik heb mijn keuze dus gemaakt zal over een paar dagen hem ontvangen in een mooi verpakking ben heel benieuwd hoe hij bevalt,

Liefst Esther 😘

2 reacties

 1. Melody

  Zulke prijzen vallen hier ook wel eens op de mat… keus is niet makkelijk als je veel dingen niet gebruikt… ik ben net als jij wat dat betreft.
  Ik mocht laatst een kamerplant uitzoeken, dΓ‘t was wel heel leuk want daar heb ik er nooit genoeg van πŸ˜‰. Heb veel stekjes staan dus een mooie grote plant winnen is dan extra leuk.

  Gefeliciteerd dus met deze prijs, hopelijk blijft hij lang heel en heeft Marco er lang plezier van.

  • ellymay47

   Sorry dat ik je berichten nu pas beantwoord maar op mijn reactie zie ik ze niet staan alleen als ik op woensdag admin inlog nou kleine prijzen vind ik ook leuk om te krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *