Langs de tandarts

geplaatst in: verhalen | 1

Dat moet ook weer eens gebeuren had bijna twee jaar geleden een afspraak maar toen ging alles in lock down en werden de afspraken allemaal geannuleerd en nu er meer kan heb ik twee weken geleden de stoute schoentjes aangetrokken en toch maar gebeld heel benieuwd hoe het gaat in corona tijd.

Hij is inmiddels wel verhuisd,zit nog in het Slotervaart ziekenhuis,wat trouwens niet meer zo heet maar nu zit mijn tandarts begane grond meteen door de draaideur rechts heel benieuwd wat ik ga aantreffen

Nou zit hij aan de polikliniek zijde dat is even wennen auto in de parkeergarage gezet kaart gepakt

Benieuwd wat het mij gaat kosten half drie een afspraak Marco ligt al lekker te bakken.

Wat is het eigenlijk mooi geworden zeg kom je de draaideur door dan is er een soort cafetaria en meteen om de hoek is zijn praktijk

Een heel mooi informatie bord echt super gedaan alleen weet ik niet waar zijn wachtkamer zit.

Waar ik zit ziet top uit nou hoef je geen angst voor de tandarts te hebben🤣🤣🤣

Wachten tot ik binnen mag komen. Nu naar binnen geroepen wordt uiteindelijk werd er wat tandsteen verwijderd en na een half stond ik weer buiten.

Kreeg opzet borstels voor een elektrische tandenborstel weet niet of ze passen.

Ik kreeg mini tandpasta mee handig voor op vakantie.

En tandenstokers maar met interdentaalragers in verschillende maten mijn tandarts is echt een lieverd.

Nu even afrekenen bij de betaalautomaat en kijken wat het mij kost.

Nou het viel mij heel erg mee het bedrag nu snel naar de Vlietlanden dan kan ik nog net een paar uur zon pakken. Het was op het textielstrand wel druk met veel jongeren en keiharde muziek gelukkig hebben wij dat niet op ons deel wel heel veel gezelligheid.

Wat eten we vandaag aardappelsalade met een kippenpoot dat ik al een dag eerder bereid heb.

Het rook al heel lekker en het heeft mij fantastisch gesmaakt.

Donderdag nog werken en dan ruim een week er tussen uit werkse of geniet van het mooie weer.

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *