Lekker lang weekend

geplaatst in: verhalen | 10

Afgelopen week heb ik op de maandag gewerkt wat normaal niet mijn dag is,dus dan was ik de zaterdag vrij. Zo dat was even wennen om je wekker niet horen afgaan om half 4. Maar voor mij wel heel moeilijk om vrijdagavond langer op te blijven,dus de normale tijd half acht uiterlijk vielen mijn luikjes ook dicht. Gelukkig snapte mijn schat het wel dus ik lag er vroeg in,en ik dacht hoop niet dat ik midden in de nacht wakker wordt want ik ben het zo gewend,dat wel even een plasje doen en toen liep ik terug naar bed en ik schrok er zelf van acht uur,half negen de volgende ochtend stond ik op. Was helemaal uitgeslapen ik moest wel even nadenken op welke dag ik leefde.

Ik kwam beneden en toen heb ik de waterkoker aan gedaan en lekker een kopje Latte Macchiato gezet uit een zakjeEn toen een flesje water en een beker koude ijskoffie uit de koelkast gehaald. Nu lekker naar boven en lekker in bad badderen met een boek niet zomaar een boek maar één met gedichten voor poezië,ooit een keer gekocht .

Zocht naar een inspiratie om een gedicht te maken voor mijn moeder maar toen kwamen er allemaal gedachtes naar boven dat jonge meisjes geen poeziëboekje ofhoewel later heette het een vriendinnen boek hebben. Vriendschap zijn er nu alleen via Facebook,Instagram of Snapchat. Honderd tallen vrienden die je nooit in reallife gezien heb maar waar je wel je hele leven mee deelt. Foto’s die je zomaar vrij geeft. Dus na een tijdje eruit gegaan ben nu wel schoon genoeg 😉. Het is lekker weer om ons strandje te liggen maar wel lekker weer om te wandelen manlief slaap nog en ik ga een frisse neus halen en wat boodschappen. Heerlijk een weekend niks doen dan alleen luieren. Ik heb de drie dagen alleen veel geslapen en merkte dat ik het toch nodig had…… Dinsdag weer aan het werk.

10 reacties

  • ellymay47

   Ja dat klopt ik woon in Bodegraven en werk in Amsterdam en begin om zes uur en doe altijd alles op mijn gemak douchen,aankleden en ontbijten

    • ellymay47

     In het voorjaar en zomermaanden dan ben ik vaak voor de wekker wakker en in het najaar en de wintermaanden dan pas als de wekker afloop maar dan moet de douche even warm lopen voor ik eronder ga maar aan alles wen je op een gegeven moment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *