Lente 2021

geplaatst in: verhalen | 1

Sta je bij de visboer heeft Abram het over astronomische lente dat begint om zeven minuten over half elf heb het even opgezocht op google en daar zijn aanvangstijden van de komende vijf jaar.

Maar dat kon je op 18 maart nog niet indenken toen ik s’morgens zag dat er ijzel op mijn ruiten zaten,Marco staat natuurlijk dichter tegen het huis aan daar zat geen ijzel op.

K#T daar had ik geen rekening mee gehouden tas in de auto gedaan,motor alvast laten lopen en krabben maar gelukkig was het snel gedaan achter en voor.

Eindelijk kon ik vertrekken moet al de hele week omrijden want de Amsterdamse Baanweg is nog steeds afgesloten hopelijk zijn ze volgende week klaar met alle werkzaamheden daar want het is belachelijk druk op de omliggende wegen om naar de A4 te komen.

Vrijdag mezelf verwend met twee bossen tulpen bij de Dirk van de Broek moest even langs de Kruidvat om een flesje alcohol te halen.

Even de lente in huis halen,Marco heeft ze mooi geschikt dat kan mijn bloemist wel en was kapot kon mijn ogen niet meer open houden dus lag er rond half acht in heerlijk was ook zo vertrokken,Marco zou zeggen wanneer niet kleuter.

Zaterdagochtend acht uur stond ik naast mijn bed heb gewoon twaalf uur geslapen zal het wel nodig gehad hebben maar hup onder de douche en dan de boodschappen in huis gehaald.

Bij Abram stonden Pieter en Cor er alleen nog Peter zal al geweest zijn nou mijn lekkerbekken liggen er al in en de kibbeling worden gebakken niet dat ik daar speciaal voor kom maar het is wel heel erg lekker een stukje kibbeling net uit het vet.

Ik had mijn kibbeling net gekregen en ook een hap eraf gebeten toen ik nog een stukje vis kreeg de tweede is een kibbeling van zalm gemaakt.

Er zitten andere kruiden op en nu eerst even proeven hoe die smaakt.

Zo die is zalig ik heb er echt van genoten dank je wel Abram jammer dat je het zelf niet kan lezen. Vandaag even mezelf overtroffen en heb vier salades meegenomen echt ambachtelijk gemaakt door Abram himself.

Zalm met makreel,garnaaltjes en paling ik heb het geproefd het smaakt zo lekker een dikke 10 geef ik je ervoor.

Mijn haar is weer lekker gegroeid en straks als Marco thuis kijken of mijn privé kapper tijd heeft om de tondeuse erover heen te halen.

Fijne maandag hopelijk kan ik mijn oude route weer nemen🤞🤞

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *