Leuk spelletje serie 7

geplaatst in: verhalen | 2

Wie had er gewonnen van de vorige aflevering die was best heel spannend met twee trio’s het te spelen nu wil je mijn vorige blog terug lezen klik dan πŸ‘‰πŸ»

We krijgen nu van de code van Coppens te zien seizoen 1 aflevering 1 en dan gaat het tussen Leo Alkemade en Dennis Weening die het opnemen tegen Klaas van der Eerden en Fien Vermeulen

In welk thema zitten ze in een bank ze worden in oranje en blauwe overalls gekleed.Ze zijn criminelen die een bank overvallen en ze worden gehandboeid aan elkaar en ze hebben een beide elektrische enkelband.

Ze moeten met ventilator die in een hoek staat een andere ventilator aan het draaien krijgen zodat er een sleutel naar beneden komt maar de enkelbanden geven een schok als ze over een lijn gaan ermee. En met die sleutel maken ze zich los.

Het is echt hilarisch om dit te zien het maakt niet uit wie er over de lijn stapt beide krijgen de schok ⚑️ en nu wil jullie weten hoe het afloopt dat is te zien op SBS6 en dan terugkijken ik neem het altijd op dus dan zie ik het een dag later.

Maar dit is denk ik een herhaling maar het blijft een leuk spelletjes serie en Staf en Mathias Coppens die moeten steeds bedenken hoe zij de kandidaten vermaken maar ook de kijkers.

Veel kijkplezier,

Liefst Esther 😘

Share this content:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *